no la busquis en les xarxes socials esta al carrer de l'atlantida

HORARI

provisional:

dijous i divendres nomes la nit

cap de setmana migdia i nit

 

Carrer de l'atlantida 33
08003 Barcelona

 

+34 675426547

info@lacasitabarceloneta.es




 




 

Cuina genuïna i casolana, elaborada com es feia a casa fa molt de temps.

 

La cuina és d'estil calabrès i italià del sud,

influenciada per les ensenyances de la meva mare, el meu pare,

tietes i iaies, i basada en la cultura mediterrània.


L'aposta és poder fer un menjar saludable i artesanal,

fent servir una bona matèria prima i aprofitant els productes que ens ofereix cada temporada de l'any.


A Casita no utilitza productes precuinats o

d'elaboració aliena; cada plat, salsa, pastís i massa es prepara íntegrament al local.

Es tracta d'una cuina feta principalment al forn, evitant els aliments fregits. 


La massa per pizza i "focaccia" es prepara artesanalment amb només

els ingredients necessaris per fer una de veritat: farina, aigua, sal,

l'oli d'oliva extra verge i poc llevat. I una fermentació lenta. 

La elaboració segueix la filosofia del local, amassada i estirada a mà, amb tomàquet i mozzarella 100% italians, i només amb l'ús d'ingredients frescs tallats al moment. És per això que a vegades toca esperar una mica més per gaudir d'una bona pizza.


Per cert, si tens pressa no vinguis a 'A Casita, tampoc no hi ha microones. Aquí, les mans tenen més importància que les màquines.


'A Casita es un lloc lent, que es dedica a un compromís ètic

en la seva gestió amb la proposta de fer una activitat artesana-comercial

lliure de la lògica de mercat.


 

Sergio Praticó'



 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© La Casita Barceloneta